Tips og gode råd

Her på siden finder du tips og gode råd til din bolig  pære med lys

 

 Råd og vejledning til fjernevarme

Hvis du har 5 ledige minutter, kan du åbne dette dokument, og læse om fjernvarme. PDF Råd og vejledning om brug af fjernvarme.pdf       sol med briller

   

 

Udluft din radiator

Hvis din radiator ikke giver megen varme fra sig, og er begyndt at klukke eller risle, så er det muligvis tid til at udlufte radiatoren.

 

Det er vigtigt at lukke luft ud af radiatorerne ind imellem. Dårlig varmeafgivning og klukken fra radiatoren er et tydeligt signal om, at der har samlet sig luft i dine radiatorer.

 

Luk luft ud af radiatorerne ind imellem 

Sådan gør du:

  1. Luk først helt op for varmen, så der skabes et lille overtryk i radiatoren.
  2. Luften lukkes herefter ud i modsatte ende end termostaten. Der er normalt en lille skrue, der kan løsnes. Når du løsner skruen vil du kunne høre luften komme ud. Vær lidt forsigtig i starten, hvor der kan komme lidt vand.
  3. Når du kan høre, at der ikke kommer mere luft ud, og at det primært er vand, der kommer ud, skruer du til igen.

    HUSK AT HOLDE EN KLUD UNDER.

Lad radiatorerne varme om natten

Du kan naturligvis skrue ned for varmen om natten, men helst ikke for meget. 

De fleste vil jo gerne spare, hvor de kan, men hvis temperaturen bliver for lav, skal der meget til for at varme boligen op igen – Måske endda så meget, at der alligevel intet er sparet!


Det samme gælder, når du tager på arbejde, eller er væk i en kortere periode. Hvis du derimod er bortrejst i længere tid, er der selvfølgelig ingen grund til, at temperaturen i din bolig er lige så høj, som når du er hjemme – Bare du husker, at temperaturen i boligen ikke må komme ned under 14°C. 

 

Skælskør Boligselskab  ·  Rådmandsvej 28  ·  4230 Skælskør  ·  Tlf. 58 19 26 50  ·  Vagt 20 98 32 74  ·  info@skaelskoerbolig.dk

Cookie indstillinger